Fitness en krachtsport biedt voor bijna iedereen een scala aan mogelijkheden om uiteenlopende doelen te bereiken. Afslanken, sterker worden, een mooiere lichaamslijn, een betere conditie, het bevorderen van sportieve topprestaties: fitness is flexibel en kan op ieders persoonlijke fitheidniveau worden beoefend.

De meeste vormen van fitness kun je bovendien uitvoeren wanneer jou dat uitkomt. Al met al is fitness een uitstekende manier om jouw persoonlijke sportieve doelen te behalen en/of je gezondheid te verbeteren

Je bepaalt zelf in welke vorm(en) en waar jij je Personal-training wilt krijgen. De Personal-training wordt aangepast aan jouw persoonlijke doelen, wensen en situatie daarom vindt er altijd eerst een Gratis !!! intake plaats om een persoonlijk fitnessplan voor jou te kunnen ontwikkelen.

Tijdens het intake gesprek, komen zaken als je sportieve achtergrond, fysieke klachten, doelen, wensen en leefstijl aan de orde en afhankelijk van je doelen en wensen zal voor aanvang van je daad werkelijke training ook een aantal testen en metingen verrichten worden om zo een beeld te krijgen van je fysieke gesteldheid.                             

De kosten.

Personal-training; op de sport-school/studio of op locatie;     per uur E. 35.00    

Bedrijfsfitness;  op aanvraag 

Geen inschrijfgeld of Sportschool-lidmaatschap nodig!!!!

Wetenschapsnieuws over krachttraining, levensverlenging, gewichtscontrole, gezondheid en suppletie.

Apt is nauw verbonden met De krachtsport Bond van Nederland waar verschillende krachtsporten onder gebracht zijn. Klik op de button en ervaar zelf.

Krachtsport